Crematie Den Haag

Betrokken Uitvaarten werkt nauw samen met de drie crematoria in Den Haag. Zo kunnen we voor eenieder een mooie crematie verzorgen. Wilt u een crematie laten verzorgen en gebruikmaken van een crematorium in Den Haag? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of maak direct een afspraak via ons contactformulier. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.

Maak een afspraak 06 20 40 5561

Crematorium Ockenburgh

Het crematorium Ockenburgh ligt aan de rand van Den Haag. Het is rustig gelegen en omringd door veel natuur. Het crematorium beschikt over twee opbaarkamers en meerdere zalen waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde tijdens de crematie. Ook is er een buitenaula aanwezig. De grote zaal biedt 240 zitplaatsen en tot 800 staanplaatsen, als u ook de ontvangstruimte wilt gebruiken. De kleine aula biedt zitplaatsen voor 80 gasten. Dit kan uitgebreid worden tot 110 staanplaatsen. In de Rozenkamer en de Lounge kunnen kleine intieme bijeenkomsten worden georganiseerd tot circa 20 mensen.

Dit crematorium in Den Haag heeft verschillende asbestemmingen waar nabestaanden een herdenkplek kunnen creëren. Zo beschikt de locatie over een urnenmuur, een columbarium, een urnengraf en een verstrooiveld.

Crematorium Ockenburgh
Ockenburghstraat 21
2533 AA Den Haag

 • Buitenaula in het bos (75 zit, 125 sta)
 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Fijne huiskamers voor kleine uitvaarten
 • Kosteloos gebruik van pianovleugel


Crematorium Haagse Duinen

Omringd door groen en dicht bij de zee en de duinen: Crematorium Haagse Duinen is een crematorium, waarbij gastvrijheid centraal staat. De ontvangstruimte, de koffiekamer en de aula zijn sfeervol ingericht en geven een warm gevoel. Vanuit de aula kijkt u door grote ramen uit op de bosrijke rustgevende natuur. Het crematorium beschikt over zeven rouwkamers, waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast biedt dit Haagse crematorium alle ruimte voor speciale wensen en een uitvaart op maat.


Crematorium Haagse Duinen
Wijndaelersingel 1
2533 AC Den Haag

 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Catering op maat
 • Mooi uitzicht op de natuur vanuit de aula Uit
 • Zeven dagen per week geopend


Crematorium Eikelenburg

In het zuiden van Rijswijk, nabij Den Haag, ligt crematorium Eikelenburg. Dit crematorium is omgeven door natuur en rust en beschikt over één intieme aula met bijbehorende familiekamer. De ruimte is warm en eigentijds ingericht, beschikt over 150 zitplaatsen en tot 300 staanplaatsen voor alle gasten. De condoleanceruimte heeft een buitenterras en de locatie is voorzien van voldoende parkeerruimte.


Crematorium Eikelenburg
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk

 • Intieme sfeer in de aula
 • Uitzicht op de polder en de rondlopende pauwen
 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Elektrische piano


Crematorium St. Barbara

Ontwerp crematorium St BarbaraDit crematorium is in aanbouw. Het wordt gebouwd op begraafplaats St. Barbara.

St. Barbaraweg 6
2516 BT Den Haag

 


Crematie Den Haag laten verzorgen

Wenst u één van deze crematoria te gebruiken voor een crematie waar u met een warm en tevreden gevoel aan terug kan denken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer of maak direct een afspraak via ons contactformulier. Als u vragen of specifieke wensen heeft met betrekking tot een van deze crematoria, staan we u graag te woord. We denken met u mee en zorgen voor een eigenzinnige crematie op maat in de gewenste stijl. Ook bij het verzorgen van een crematie buiten Den Haag bieden we hulp en ondersteuning aan.

Maak een afspraak 06 20 40 5561