Crematie Den Haag

Betrokken Uitvaarten werkt nauw samen met drie crematoria in Den Haag, zodat we voor eenieder een mooie crematie in Den Haag verzorgen. Wilt u een crematie laten verzorgen en gebruikmaken van een crematorium in Den Haag? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of maak direct een afspraak via ons contactformulier. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken.

Maak een afspraak 06 20 40 5561

Crematorium Den Haag

Crematorium Ockenburgh

Het crematorium Ockenburgh ligt aan de rand van Den Haag. Het crematorium is rustig gelegen en omringd door veel natuur. Het crematorium beschikt over twee opbaarkamers en meerdere zalen waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw geliefde tijdens de crematie. De grote zaal biedt 240 zitplaatsen en tot 800 staanplaatsen, wanneer u ook de ontvangstruimte wenst te gebruiken. De kleine aula biedt zitplaatsen voor 80 zittende gasten. Dit kunnen we echter uitbreiden tot 110 staanplaatsen.

Crematorium Ockenburgh

Ockenburghstraat 21
2533 AA Den Haag

 • Buitenaula in het bos (75 zit, 125 sta)
 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Huiskamers voor kleine uitvaarten
 • Kosteloos gebruik van pianovleugel

Crematorium Haagse Duinen

Omringd door groen en dicht bij de zee en de duinen: Crematorium Haagse Duinen is een crematorium in Den Haag, waarbij gastvrijheid centraal staat. De ontvangstruimte, de koffiekamer en de aula zijn sfeervol ingericht en geven een warm gevoel. Daarnaast kijkt u door de grote ramen uit op de rustgevende natuur. Het crematorium beschikt over zeven rouwkamers, waar u op gepaste wijze afscheid kunt nemen.

Crematorium Haagse Duinen

Wijndaelersingel 1
2533 AC Den Haag

 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Catering op maat
 • Uitgebreide mogelijkheden qua muziek
 • Zeven dagen per week geopend

Crematorium Eikelenburg

In het zuiden van Rijswijk, nabij Den Haag, ligt crematorium Eikelenburg. Dit crematorium is omgeven door natuur en rust en beschikt over één intieme aula met bijbehorende familiekamer. In deze ruimte hebben we 150 zitplaatsen en tot 300 staanplaatsen voor alle gasten. De condoleanceruimte beschikt over een buitenterras en met de uitgebreide cateringmogelijkheden voldoen we aan al uw wensen.

Crematorium Eikelenburg

Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk

 • Intieme sfeer in de aula
 • Mogelijkheid overledene te begeleiden naar ovenruimte
 • Avondplechtigheid is mogelijk
 • Elektrische piano

Crematie Den Haag laten verzorgen

Wenst u gebruik te maken van één van onze aangesloten crematoria voor een gedenkwaardige crematie in Den Haag? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of maak direct een afspraak via ons contactformulier. Ook wanneer u vragen of specifieke wensen heeft met betrekking tot een van onze aangesloten crematoria in Den Haag, staan we u graag te woord. We denken met u mee en zorgen voor een gedenkwaardige crematie. Ook wanneer u een crematie buiten Den Haag wilt laten verzorgen, helpen en ondersteunen we u graag.

Maak een afspraak 06 20 40 5561