Over mij

Ik ben Gita Beets, geboren en getogen in Den Haag. Na mijn studie (HALO) ging ik op wereldreis, die een jaar of vier heeft geduurd. Uiteindelijk ben ik toch weer in Den Haag neergestreken. Ik ben bij de Raad van State in dienst gekomen en ontwikkelde daar lange tijd ondersteunende software voor juristen. Nu begeleid ik met veel passie uitvaarten, full-time en alweer voor het tiende jaar. Ik heb 4 kinderen (2 stiefkinderen en 2 eigen kinderen). Ik woon samen met mijn jongste zoon. De andere drie zijn zijn zelfstandig. Zo ben ik ook stief-oma geworden. Op de foto hiernaast zit ik met mijn twee jongste kinderen en kleinzoon op de bank.

Opleiding bij Meander

Met succes heb ik in 2009 de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen afgerond. In het jaar dat ik de opleiding volgde, viel mijn besluit een eigen bedrijf te starten. Betrokken Uitvaarten draagt mijn eigen visie op afscheid nemen.

Bijblijven

Als uitvaartonderneemster vind ik het belangrijk om up to date te blijven. Wat zijn nieuwe of toekomstige ontwikkelingen? Mede daarom ben ik lid van het netwerk uitvaartvernieuwers en zit ik er in het bestuur. Een ware bron van inspiratie, enthousiasme, passie en kennis. Ook kom ik regelmatig met een aantal vergelijkbare onderneemsters uit het land bij elkaar. Tijdens deze ontmoetingen delen we ervaringen, nieuwe ideeën, knelpunten en soms best verrassende visies.