Samen met

Betrokken Uitvaarten werkt met professionals

Betrokken Uitvaarten werkt samen met professionals die een belangrijke rol spelen bij de door u gewenste uitvaart. Bijvoorbeeld voor het vervoer of wanneer u besluit uw dierbare niet thuis op te baren, maar in een rouwcentrum of alle crematoria en begraafplaatsen in Nederland. De verzorging van een dierbare gebeurt door minimaal twee personen. Als er speciale verzorging nodig blijkt, wordt ook daarbij door Betrokken Uitvaarten assistentie aan derden gevraagd.

Door wie word ik begeleid?

Betrokken Uitvaarten streeft ernaar u tijdens de hele uitvaartperiode te begeleiden door één en dezelfde uitvaartverzorger. Dit is Gita of haar zus Kardie. Bij verhindering worden de taken waargenomen door uitvaartbegeleidsters met een vergelijkbare aanpak.

Samen met

Samen met ontwerper Wina Smeenk van Wiens Ontwerperschap is de huisstijl van Betrokken Uitvaarten tot stand gekomen. Daarna is in samenwerking met Geraldina Metselaar van GMtekst, hét bureau met een frisse blik op communiceren, de allereerste website van Betrokken Uitvaarten in 2009 tot stand gekomen. Inmiddels is de huidige website alweer de derde versie.