Na de uitvaart

Een paar weken na de dag van de uitvaart in Den Haag zal ik contact met u opnemen om een afspraak met u te maken. Ik kom de nota persoonlijk overhandigen en met u bespreken. Graag hoor ik hoe het nu met u gaat. Ook zullen we uw ervaringen de revue laten passeren en mogelijke suggesties voor Betrokken Uitvaarten en onze dienstverlening als uitvaartverzorger doornemen. Na ongeveer 4 tot 5 maanden neemt Caroline Hettich van Dapper, wegwijs bij verlies nog telefonisch contact met u op voor een gesprek.

Dank aan de betrokkenen

Na verloop van tijd kunt u ervoor kiezen, bijvoorbeeld als dank, een kaart te zenden aan vrienden, kennissen en bekenden die hun interesse betuigden. Of aan alle mensen die u terzijde hebben gestaan rond de uitvaart. Betrokken Uitvaarten kan u adviseren bij de keuze. Ook kunnen wij het drukwerk en de verzending van de kaarten voor u verzorgen.

Want wij gaan, maar de schoonheid blijft

De uitspraak ‘want wij gaan, maar de schoonheid blijft’ van Joseph Brodsky, is het motto van Betrokken Uitvaarten. Na de begrafenis wilt u misschien een gedenkteken plaatsen of een al bestaande steen van tekst voorzien? Na een crematie wilt u wellicht de as verstrooien of de urn op een plek plaatsen, waar u naar toe kunt. Of heeft u een andere manier gevonden om uw dierbare te herdenken en wenst u dit te realiseren? Ook hierbij kan Betrokken Uitvaarten u op uw verzoek adviseren of ondersteunen.