Tips

Er valt heel wat te kiezen

Bijna alles kan en bijna alles mag. Waarom bijna? Aan een uitvaart worden bepaalde wettelijke eisen gesteld. Daarom zeg ik: bijna alles kan. Rondom een uitvaart valt er in ieder geval heel wat te kiezen. Er zijn vele producten en diensten die uw uitvaart tot die bijzondere en betrokken gebeurtenis maken. Betrokken Uitvaarten helpt en adviseert u graag bij het maken van een juiste keuze die bij u past en de wensen van de overledene. Hier vindt u een aantal websites met diensten waar ik achter sta.

Tot uw dienst

Twee tot drie maanden na de uitvaart neemt Caroline Hettich van Dapper, wegwijs bij verlies contact met u op. Zij kan u helpen bij het vinden van antwoorden op uw eventuele vragen. De Stichting Lieve Engeltjes is een contactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind. En hier vindt u het Landelijke Steunpunt Verlies (LSV).

Bijzonder waardevolle producten

Voor handgemaakte waden kunt u kijken bij kunstenares Margaret Sabee uit Den Haag. Bij Wikkelgoed vindt u waden van flanel, tot katoen, tot bamboe en diverse opbaarplanken. Of kijk eens naar de bijzondere handgemaakte grafkisten van Radboud Spruit. Fairtrade-eco kisten en manden vindt u bij Green Coffins. Milieuvriendelijke, sociale en betaalbare kartonnen kisten vindt u bij Fair Coffins (kartonnen kist op de foto hiernaast). Loop eens in de leuke bloemenwinkel Iris op de Laan van Meerdervoort binnen. Zij maken prachtige bloemencomposities.

Wenst u meer informatie?