Over Betrokken Uitvaarten

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Betrokken Uitvaarten in Den Haag gebruikt papier, enveloppen, albums en condoleanceregisters van gerecycled en/of duurzaam materiaal. Bij voorkeur zijn ze van natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Ook heeft u de keuze uit kisten van hout, karton of pitriet, ongelakt en verlijmd met milieuvriendelijke lijm. Steeds meer kistenfabrikanten beschikken over een eco-lijn. Er zijn waden van katoen of wol en doeken van katoen, linnen of zijde. Daarnaast bestaan er ambachtelijk vervaardigde producten zoals kisten, waden en schragen. Betrokken Uitvaarten werkt zoveel mogelijk met fairtrade organisaties. Zo is zij is partner van Green Coffins.

Betrokken personeel

Tijdens de uitvaart in Den Haag begeleidt Betrokken Uitvaarten u van begin tot eind. Ons streven is dat dit de hele periode dezelfde begrafenisondernemer is, meestal Gita of Kardie. U bent geen nummer, maar een individu. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen u onafhankelijk van leveranciers adviseren over de benodigde producten en diensten. Betrokken Uitvaarten steunt u bij het nemen van beslissingen en helpt bij het maken van keuzes. U kunt op Betrokken Uitvaarten rekenen wanneer dat nodig is.

Betrokken nabestaanden

Betrokken Uitvaarten betrekt u, uw familie en vrienden, kinderen en volwassenen, wanneer u dat wenst zoveel mogelijk bij de uitvaart. Maar Betrokken Uitvaarten speelt altijd een begeleidende rol. U heeft het voor het zeggen: uw dierbare zelf verzorgen of laten verzorgen, de plaats van opbaren thuis of in het rouwcentrum, dragen of rijden naar de laatste bestemming en de toespraken. Bijna alles kan! Alles mag en alles behoort tot de mogelijkheden.