Een uitvaart op het strand

De unieke ligging van Den Haag aan het strand en zijn schitterende duinenpartij aan de zuidkant maakt het strand tot een vertrouwde plek voor veel Hagenaars. Waarom dan geen uitvaart op het strand? De ruimte, de zee, de lucht, de wind, het zand en misschien de zon als decor van het afscheid van je dierbare!

Waar?

Strandpaviljoen de Kwartel ligt achter het natuurgebied van de duinen op het zuiderstrand. Een deel van de Kwartel is beschikbaar voor een besloten gezelschap en hier kunnen prachtige bijeenkomsten worden georganiseerd. Er is een installatie voor muziek en sprekers beschikbaar, en de Kwartel kan de catering voor u verzorgen tijdens het samenzijn. De locatie is uniek en leent zich bij uitstek voor een informele sfeer. Betrokken Uitvaarten werkt met de Kwartel samen, om samen met u een mooi afscheid te creëren.

Hoe het kan gaan …

Aan de opgang bij de duinen, wordt de kist overgeplaatst vanuit de rouwauto, of uw eigen auto, in het busje van de Kwartel. Er kunnen nog vijf personen meerijden. De bus rijdt door de duinen, over het strand tot aan het strandpaviljoen. Daar wordt de kist in het paviljoen gezet. Er kan een bijeenkomst met muziek en sprekers en een samen zijn worden gehouden, daarna brengt de Kwartel u met de bus weer samen terug naar de strandopgang. Een crematie of begrafenis volgt, zoals u zelf wilt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een uitvaart op het strand of mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op via 06 20 40 5561 of stuur me een e-mail.