De dagen tot aan de uitvaart

Ook tijdens de dagen tot aan de uitvaart helpt en adviseert Betrokken Uitvaarten u bij de organisatie van de uitvaart in en rondom Den Haag. Daarbij staan uw wensen centraal. Bijna alles kan. Betrokken Uitvaarten zorgt ervoor dat het wordt geregeld zoals u dat wenst.

Bloemen en de kist

Afhankelijk van de manier waarop iemand is opgebaard, kunnen we op een later tijdstip de kist of wade uitzoeken. Hetzelfde geldt voor het uitzoeken van bloemen en de verdere invulling van de afscheidsdienst. Wanneer iemand thuis is opgebaard, kom ik dagelijks op afspraak bij u langs. Ik vind het belangrijk om te zien of alles naar wens verloopt. Misschien vindt u het prettig als er bepaalde dingen worden aangepast of veranderd. Uiteraard kunt u mij altijd bellen voor overleg.

Draaiboek voor de uitvaart

Voorafgaand aan de uitvaart in of rondom Den Haag is het mooi om samen de locatie een keer te bezoeken. Daar kunnen we een aantal zaken doornemen zoals de condoleanceplek, aankleding, routes en versnaperingen. Voor de volledige uitvaart maakt Betrokken Uitvaarten een draaiboek. Hierin kunnen alle betrokkenen precies zien wat er van hen wordt verwacht en op welke momenten. Het draaiboek is bestemd voor iedereen die actief betrokken is bij de uitvaart. Denk aan familie, vrienden, chauffeurs, crematorium- of begraafplaatsmedewerkers, dragers en musici.

De kosten van de uitvaart