De echtgenoot en kinderen van Emmy

In april is mijn vrouw en onze moeder Emmy na een kort ziekbed overleden. We kwamen met Gita in contact door offertes op te vragen via een vergelijkingssite. Gita had niet de goedkoopste offerte, maar er was heel veel aandacht aan de inhoud van de offerte besteed.
Wij dachten toen al, iemand die zo veel aandacht besteedt aan de offerte zal dit ook aan de uitvaart doen.
En dat was zo.

Vanaf het allereerste moment hadden wij een goed gevoel. Gita was zo betrokken en had hele goede tips. Emmy is thuis overleden en had vooraf aangegeven niet opgebaard te willen worden. Gita zei: als we haar wat later vandaag laten ophalen dan kunnen er nog mensen evt afscheid nemen. Ook heeft ze geregeld dat Emmy niet in een kist het huis uit ging, maar op een brancard, zodat wij haar niet in een kist hoefden te zien.

De hele (besloten) uitvaart heeft Gita ook tot in de puntjes perfect geregeld. Niet alleen werden dingen aangeboden, ook adviseerde zij om dingen niet te doen. Bijvoorbeeld geen volgauto.
Emmy lag al in het uitvaartcentrum. Gita zei: waarom nemen jullie geen taxi, dat is veel goedkoper. Hierdoor is uiteindelijk de rekening lager uitgevallen dan de laagste offerte.

Emmy had ooit een crematieplechtigheid buiten meegemaakt en vond dit zo mooi dat zij ook de ceremonie buiten wilde houden. Gita heeft dit geregeld en het was zo mooi, echt perfect. Ook de drankjes en hapjes erna, Emmy wilde dat haar afscheid feestje zou zijn, een mooie herinnering. En dankzij Gita werd het dit ook: de prosecco stond klaar toen we na de ceremonie in de ontvangstruimte terugkwamen, de hapjes waren heerlijk.

Ook na de uitvaart blijft Gita nog steeds betrokken. Altijd een luisterend oor en niets is te veel.
Gita, bedankt voor alles. De uitvaart is precies geworden wat Emmy wilde, deze droeve gebeurtenis is door jou een hele mooie herinnering geworden.