Na de uitvaart

Een paar weken na de dag van de uitvaart in Den Haag zal ik contact met u opnemen om een afspraak met u te maken. Ik kom de nota persoonlijk overhandigen en met u bespreken. Graag hoor ik hoe het nu met u gaat. Ook zullen we uw ervaringen de revue laten passeren en mogelijke suggesties voor Betrokken Uitvaarten en onze dienstverlening als uitvaartverzorger doornemen. Na twee tot drie maanden neemt Caroline Hettich van Dapper, wegwijs bij verlies nog telefonisch contact met u op voor een gesprek.

Dank aan de betrokkenen

Na verloop van tijd kunt u ervoor kiezen, bijvoorbeeld als dank, een kaart te zenden aan vrienden, kennissen en bekenden die hun interesse betuigden. Of aan alle mensen die u terzijde hebben gestaan rond de uitvaart. Betrokken Uitvaarten kan u adviseren bij de keuze. Ook kunnen wij het drukwerk en de verzending van de kaarten voor u verzorgen.

Want wij gaan, maar de schoonheid blijft

De uitspraak 'want wij gaan, maar de schoonheid blijft' van Joseph Brodsky, is het motto van Betrokken Uitvaarten. Na de begrafenis wilt u misschien een gedenkteken plaatsen of een al bestaande steen van tekst voorzien? Na een crematie wilt u wellicht de as verstrooien of de urn op een plek plaatsen, waar u naar toe kunt. Of heeft u een andere manier gevonden om uw dierbare te herdenken en wenst u dit te realiseren? Ook hierbij kan Betrokken Uitvaarten u op uw verzoek adviseren of ondersteunen.

Wenst u informatie?

Graf op een natuurbegraafplaats in Den Haag

Graf op een natuurbegraafplaats

Grafsteen in Den Haag door Ageeth van den Oever

Grafsteen door Ageeth van den Oever