Uitvaart Leidschendam

We weten als geen ander dat het afscheid nemen van iemand die u dierbaar is vaak veel emoties met zich meebrengt. Een mooi persoonlijk en betrokken afscheid helpt bij een waardig laatste afscheid en het verwerkingsproces van de nabestaanden. Iedereen heeft bij een uitvaart eigen wensen. We bieden hulp bij het organiseren van een uitvaart op maat in Leidschendam. Gita, de uitvaartbegeleidster van Betrokken Uitvaarten, neemt de tijd om de uitvaart de persoonlijke invulling te geven die u of uw dierbare wenst. We denken hierbij graag met u mee.

  • Een persoonlijke en betrokken uitvaart
  • Informatie en advies voor een weloverwogen afscheid
  • Voor elk budget een mooi en waardig afscheid

Gita Beets van Betrokken Uitvaarten staat 24/7 voor u klaar om u bij te staan met de uitvaart.

Maak een afspraak 06 20 40 5561

Uitvaartverzorging Leidschendam

Betrokken Uitvaarten verzorgt de complete uitvaart, zoals de overledene en de nabestaanden het graag willen hebben. Bij het overlijden van uw dierbare kunt u Betrokken Uitvaarten bellen voor het maken van een afspraak. We zorgen voor het wassen, aankleden en opbaren van de overledene op de gewenste locatie. Dit kan bij de overledene of een van de nabestaanden thuis zijn of een andere locatie. Na de opbaring is het aan u om een aantal weloverwogen keuzes te maken met betrekking tot:

  • Het begraven of cremeren van de overledene
  • Waar de uitvaart plaatsvindt
  • Wanneer de uitvaart plaats moet vinden
  • Wat past bij uw familie en vrienden

Uiteraard bieden we de nodige begeleiding bij het maken van de keuzes.

Opbaarmogelijkheden in Leidschendam

We werken samen met diverse opbaarcentra in Leidschendam en omgeving Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Roelofarendsveen. Indien u graag gebruik wilt maken van een ander opbaarcentrum, dan bespreken we de mogelijkheden graag.

Wat te doen voor de uitvaart

Het is ook mogelijk om Betrokken Uitvaarten voor het overlijden al in te schakelen om uw wensen voor uw eigen uitvaart of die van een dierbare te bespreken. Door vroegtijdig in gesprek te gaan over het verloop van de uitvaart van uzelf of uw dierbare bespaart u veel tijd en extra zorgen na het moment van overlijden. Het draaiboek dat u samen met Betrokken Uitvaarten heeft opgesteld ligt voor het overlijden klaar en een begroting geeft u inzicht in de kosten.

Wat te doen na de uitvaart

We begrijpen dat het verdriet na de uitvaart aanwezig blijft. Daarom kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een gedenkteken te laten plaatsen of de as uit te strooien. Betrokken Uitvaarten helpt u hier graag bij. Daarnaast plannen we samen nog een gesprek in om uw ervaringen van de uitvaart te bespreken.

Hoeveel kost een uitvaart in Leidschendam?

Omdat we bij Betrokken Uitvaarten de uitvaart inrichten naar uw persoonlijke wensen, kunnen we geen vaste prijs noemen. De kosten hangen af van de gekozen producten en diensten. We houden altijd rekening met uw budget. Wilt u graag een prijsindicatie hebben? Neem dan gerust contact met ons op.
Mogelijkheden bespreken?

U kunt Betrokken Uitvaarten 24/7 bereiken voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. We ondersteunen u graag in deze moeilijke periode.

Maak een afspraak 06 20 40 5561