Uitvaart Voorburg

Na het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. Deze periode gaat gepaard met veel verdriet en emoties. Betrokken Uitvaarten staat voor u klaar om u op informele wijze te begeleiden en uw zorgen uit handen te nemen. We bieden betrouwbare hulp bij het regelen van de uitvaart in Voorburg. Zo heeft u de tijd en ruimte om rustig afscheid te nemen.

  • Uitvaartbegeleiding op maat
  • U krijgt hulp van de opbaring tot aan het laatste afscheid
  • Neem rustig afscheid

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor, tijdens en na de uitvaart? We informeren u graag, zo krijgt u de kans om weloverwogen keuzes te maken.

Maak een afspraak    06 20 40 5561

Uitvaartverzorging Voorburg

Na het overlijdensbericht van de arts maken we een afspraak. We zorgen ervoor dat uw dierbare wordt gewassen, aangekleed en opgebaard op de gewenste locatie. Na de nodige verzorging is het aan u om een aantal belangrijke beslissingen te nemen.

Een aantal zaken waar u over na moet denken:

  • Waar vindt de uitvaart plaats?
  • Wilt u een begrafenis of een crematie?
  • Dag en aanvang van de uitvaart
  • Stuurt u uw familie een rouwkaart?

U hoeft niet alles te beslissen bij de eerste afspraak. Er is tijd genoeg om keuzes te maken in de loop van de dagen. We begeleiden u waar nodig.

Voor de uitvaart

Betrokken Uitvaarten is niet alleen in te zetten na het overlijden, maar ook voor het overlijden. Het is vaak niet vanzelfsprekend, maar soms is het nodig om vroegtijdig plannen op te stellen met betrekking tot de uitvaart van uzelf of van uw dierbare. Op deze manier kunt u uitspreken wat u graag wel of juist niet zou willen bij de uitvaart. Door vroegtijdig in gesprek te gaan, heeft u tijd om rustig na te denken hoe u de dag wilt laten verlopen en weet uw familie na het overlijden waar ze aan toe zijn. Betrokken Uitvaarten stelt een draaiboek op en u krijgt inzichten in de kosten.

Na de uitvaart in Voorburg

Na de uitvaart is het aan u om een gedenkteken te laten plaatsen of de as te verstrooien van uw dierbare. We helpen u graag met de realisatie hiervan. Daarnaast plannen we een gesprek in om uw ervaringen en de nota te bespreken.

Hoeveel betaalt u voor een uitvaart in Voorburg?

De prijs van de uitvaart hangt af van de gekozen producten en diensten. Betrokken Uitvaarten adviseert u welke mogelijkheden er passen binnen uw budget. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Of over de kosten van een uitvaart. Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Neem contact op met Betrokken Uitvaarten

Betrokken Uitvaarten staat te allen tijde voor u klaar. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We bieden u graag de hulp die nodig is.

Maak een afspraak    06 20 40 5561