Uitvaartkosten

De kosten voor een complete uitvaart in en rondom Den Haag bedragen al snel tussen de 4000 en 9000 euro. Maar de exacte prijs van een uitvaart hangt af van de door u gekozen producten en diensten. Belangrijke kostenposten zijn de verzorging en opbaring (thuis of in een rouwcentrum), het crematorium of de begraafplaats, de kist of een urn, rouwkaarten, vervoer, begeleiding, advertenties in landelijke kranten en versnaperingen. Voor elk budget bestaat echter een passend afscheid. Betrokken Uitvaarten helpt u bij de berekening van wat inhoudelijk, maar ook prijstechnisch het beste bij u past. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Transparante en onafhankelijke uitvaartondernemer

Na onze eerste ontmoeting ontvangt u snel een voorlopige kostenbegroting. Hierdoor heeft u een overzicht van de te verwachten uitgaven. Na afloop krijgt u een transparante rekening. Ik werk met een uurtarief. Voor een uitvaart staat gemiddeld 15 tot 30 uur voor de uitvoering en begeleiding. Betrokken Uitvaarten rekent geen provisie voor ingekochte diensten en producten. Ook waarborgt Betrokken Uitvaarten de onafhankelijkheid van leveranciers en producten.

De uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering-maatschappijen hebben vaak hun eigen uitvaartbegeleiders. U kunt echter altijd zelf beslissen en kiezen voor een andere uitvaartonderneming zoals Betrokken Uitvaarten. Ik kan op uw verzoek contact leggen met de verzekeraar en de uitkering van de uitvaartverzekering verzorgen. Ik stel mijzelf ten doel iedereen van dienst te zijn met het verzorgen van begrafenissen en crematies in Den Haag, ongeacht budget en verzekering.